Val niet onder het Omstander-effect en denk dat iemand anders

RP321 opmerkingen over dagelijkse algemene discussie

Plaats geen adressen of zoek geen giften zonder voorafgaande goedkeuring van de moderators. Pre-goedkeuring wordt alleen moncler jassen dames sale in moncler nederland de meest buitengewone omstandigheden verleend.

Smeek niet om karma.

Plaats geen inhoud moncler jassen heren van moncler jas heren lage kwaliteit

Inzendingen van hoge kwaliteit worden aangemoedigd. Ongepaste prijsspeculatie, shilling, herhalende moncler jas outlet posts et cetera worden verwijderd. ‘Beveel een munt aan’ kan worden besproken in moncler heren de dagelijkse discussie.

Zie onze Wiki-pagina Uitgebreide regels voor meer informatie over deze regel.

Toon geen persoonlijke gegevens

Open geen persoonlijk identificeerbare informatie (PII), ook wel doxxing genoemd. moncler uitverkoop online website Door te onthullen hoeveel munten je bezit, kun je een doelwit worden van moncler jas heren sale hackers en identiteitsdieven.

Do not doxx andere moncler dames redditors ook moncler jassen niet als ze zich bezighielden met een illegale activiteit. Rapporteer ze in plaats daarvan naar de mods.

Ideologische berichten of opmerkingen over politiek worden beschouwd als niet-constructief, moncler jassen heren sale buiten het onderwerp en zullen worden verwijderd. Er worden uitzonderingen gemaakt voor analyse van politieke gebeurtenissen en hoe deze de moncler outlet https://www.monclersale.nl cryptocurrency beïnvloeden.

Gebruik geschikte titels en juiste flair

Geen clickbait. Titels kunnen niet misleidend 2018 moncler zijn. Ze moeten de inhoud die wordt gekoppeld, nauwkeurig weergeven.

Titels moncler sale moeten in het Engels zijn.

Geen URL’s in moncler jas dames sale titels.

Geen content met lage inspanningen, meestal gekenmerkt door een laag aantal moncler jas dames tekens, alle hoofdletters, banale bewoordingen. Voorbeeld: ‘VERKOOP moncler jas sale VERKOPEN!!!’, moncler outlet sale ‘KOPEN!!’ of ‘MAAN!’

Zie onze Wiki-pagina Uitgebreide regels voor meer informatie over deze regel.

Meld overtredingen van regels. De regels zijn alleen moncler jassen dames zo goed als ze worden moncler outlet afgedwongen. Mods kunnen niet overal tegelijk zijn, dus het is aan u om regelovertredingen te melden wanneer ze zich voordoen. Val niet onder het Omstander-effect en denk dat iemand anders het zal melden.

Het indienen van kleine of hyperbolische metapalen om drama in de gemeenschap aan te wakkeren, kan leiden tot een verbod. Stuur een bericht naar uw problemen moncler jassen outlet naar de modmail of in r / CryptoCurrencyMeta in plaats daarvan.

Als u uw subreddit of website in onze zijbalk wilt laten weergeven, lees dan eerst ons sidebar-listingbeleid. Als u aan onze normen voldoet, stuur dan een bericht naar de modmail.

Be Sociable, Share!
  • vuible Val niet onder het Omstander effect en denk dat iemand anders
  • more Val niet onder het Omstander effect en denk dat iemand anders